Kabeltrimning Moveforce

Eksperter i Kabeltrimning

Hos MOVEFORCE har vi stor erfaring med kabeltrimning. Når vi står for din kabeltrimning får du et skarpt professionelt udtryk, der overholder alle Sikringsstyrelsens regler og love på området.

På 90% af alle kontorer møder vi ulovlige forlængelser af strømforsyninger og andre potentielt farlige dispositioner. Disse selvgjorte installationer kan fungere i årtier, men den dag uheldet er ude, kan de forvolde stor skade, og i værste fald betyde, at forsikringen ikke dækker.

En kabeltrimning fra vores side betyder også, at vi ordner og farvekorrigerer de forskellige kabler så kontoret står skarpt og ledningsnettet ikke er rodet ind i hinanden. Vi dimensionerer også ledningsnettet og pakker det ind i elegante kabelstrømper, så det samlede udtryk bliver strømlinet og elegant. Det gør kablingen nem at arbejde med, og derudover peger flere studier på, at et sjusket arbejdsmiljø kan påvirke medarbejdernes mentale ressourcer og sænke produktiviteten.

Det er vigtigt at kabeltrimningen er lavet korrekt, og at ansvaret for udførslen ligger hos en uddannet El-installatør. Hos MOVEFORCE stiller vi op med faguddannet personale med rene straffeattester, og klarer enhver form for trimning.

Kontakt os for en uforpligtende gennemgang

Det er en stor beslutning, at få foretaget en fabriksflytning. Det kræver mange overvejelser, og der kan være mange ubekendte undervejs. Derfor er i altid velkomne til at kontakte MOVEFORCE til en uforpligtende snak. Vi stiller altid op til en overordnet rådgivning eller en gennemgang af jeres flytning – uden vederlag. Derefter kan I træffe den beslutning, der forekommer Jer rigtig.

Vil I blot lære os lidt bedre at kende, kan I altid følge os på LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt fra MOVEFORCE.

Share