Fabriksflytning Moveforce

Eksperter i laboratorieflytning

Står din virksomhed overfor en flytning af jeres laboratorie, eller går I med overvejelser i den retning? Så finder I den rette partner i MOVEFORCE.

Med over 20 års erfaring i branchen har vi rådgivet både små, mellemstore og store virksomheder ift. deres flytteproces, og forstår dermed vigtigheden i en uvildig og optimeret proces. Vi klarer alle former for erhvervsflytninger, og rådgiver både private og offentlige virksomheder og institutioner. Så hvad end I skal have flyttet kontoret, fabrikken, lageret eller står overfor en forestående laboratorie flytning, så sidder vi hos MOVEFORCE klar som sparringspartner til at rådgive jer.

Undgå tab af drift timer ved laboratorieflytning

En laboratorieflytning er en følsom operation. Samtidig med en nænsom håndtering sørger MOVEFORCE for, at alle arbejdsgange er optimeret, så processen ikke tager unødigt lang tid – og der ikke tabes driftstimer. I kan bevare jeres omsætning og udfakturering undervejs i processen, og dermed undgå driftstab. Med vores mangeårige erfaring er vi specialister inden for flytning af forskellige fagområder. Det være sig alt lige fra et domicilskifte til en laboratorieflytning. Med vores eget analyse- og planlægningsværkstøj ved vi, hvad der er vigtigt – og kan derfor rådgive dig og din virksomhed efter netop jeres ønsker og behov.

Skal vi hjælpe med din laboratorieflytning?

Vi har stor erfaring med at flytte farligt gods og sensitivt udstyr for forskellige virksomheder. Står din virksomhed overfor en laboratorieflytning, er det derfor langt fra første gang, at vi varetager en sådan opgave. Vi ved hvad en laboratorieflytning kræver og hvilke parametre, man skal være opmærksom på. I processen med din virksomheds laboratorieflytning varetager vi gerne isoleret de svære og delikate opgaver. Men vi hjælper jer også gerne hele totalentreprisen, med tilknyttede kontorer, lager mm. Vi varetager også den komplette re-etablering inklusiv hvad der måtte være af nye eller re-designede installationer. Alt sammen efter jeres ønsker og lovgivningens krav på området.

Kontakt os for en uforpligtende gennemgang

Det er en stor beslutning, at få foretaget en laboratorieflytning. Det kræver mange overvejelser, og der kan være mange ubekendte undervejs. Derfor er i altid velkomne til at kontakte MOVEFORCE til en uforpligtende snak. Vi stiller altid op til en overordnet rådgivning eller en gennemgang af jeres flytning – uden vederlag. Derefter kan I træffe den beslutning, der forekommer Jer rigtig.

Vil I blot lære os lidt bedre at kende, kan I altid følge os på LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt fra MOVEFORCE.

Share