Bæredygtighed

I MOVEFORCE mener vi, at erhvervslivet har et afgørende ansvar i at arbejde for at sikre en mere bæredygtig verden – derfor arbejder vi aktivt for at udføre vores arbejde med den største respekt for vores omgivelser.

Samtidig støtter og anerkender vi en realisering af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling i 2030. I MOVEFORCE har vi særligt fokus på Verdensmål nr. 12 og 17.

FN’s Verdensmål, de såkaldte Sustainable Development Goals, er en global målsætning om at samle indsatsen mod de udfordringer, vi oplever i verden lige nu.

Verdensmål 12. Moveforce har fokus på Verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion. Gennem mere genanvendelse i produktionskæden samt bedre håndtering af kemi og affald, bidrager vores team til et mere bæredygtigt samfund. I gensidig overensstemmelse med vores samarbejdspartnere og underleverandører, sørger vi for at genbruge og donere affald i størst muligt omfang. Derved forsøger vi så godt som vi kan, at forøge ressourceeffektiviteten af produkter og effekter.

Dét inventar din virksomhed har i overskud, eller ikke skal bruge, donerer vi til foreninger og organisationer, som kan give det nyt liv. F.eks. donerede vi idrætsskabe fra et samarbejde med Wiotec Kirkebjerg til Arte Suave i Grøndal Multicenter.