Lager & Logistik Moveforce

Eksperter i lager & logistik.

Skal din virksomhed flytte sine lagerfaciliteter, er der som regel en gevinst ved at have en sparringspartner og uvildig rådgiver med i processen.

Der er penge at tjene ved ikke bare at ringe til en flyttemand. Uanset om I er en lille, mellemstor eller stor virksomhed, står vi klar med vores eget planlægnings- og analyseværktøj til at hjælpe jer sikkert og effektivt igennem jeres forestående lager og logistik flytning.

Skal I have hjælp til en lagerflytning?

I MOVEFORCE får du en specialiseret rådgiver, der ved, hvad der skal til i forbindelse med at flytte et lager. Vi sørger for alt det rette udstyr til at forestå flytningen, der sikrer en problemfri proces for effekter, inventar og udstyr i alle former og størrelser. Med MOVEFORCE som partner kan I trygt overlade alt i processen til os. Såfremt det ønskes står vi for alt lige fra koordineringen til projektstyringen og projekthåndteringen af din erhvervsflytning. Vi sørger for en god proces så hele lageret og alt udstyr flyttes til den eller de nye lokationer det drejer sig om.

Vi løser alle typer af lagerflytning

Uanset om I står overfor en større eller mindre lagerflytning, står vi klar med assistance til at planlægge, projektstyre og eksekvere flytningen. I tæt samarbejde med dig lægger vi en plan og en overordnet strategi for, hvorledes vi på bedste vis tager hensyn til alt fra temperaturudfordringer til sikkerheds-vurderinger. Den grundige planlægning sikrer, at I undgår driftstab og lynhurtigt kan tilgå lageret igen på den nye adresse. Hos MOVEFORCE har vi et tæt samarbejde under hele forløbet. Det sikrer en effektiv proces, der imødekommer og tilgodeser de ønsker og behov, som I har.

Kontakt os for en uforpligtende gennemgang

Det er besværligt at flytte et lager. Det kræver mange overvejelser, og der kan være mange ubekendte undervejs. Derfor er i altid velkomne til at kontakte MOVEFORCE helt uforpligtende snak. Vi stiller altid op til en overordnet rådgivning eller en gennemgang af jeres flytning – uden vederlag. Derefter kan I træffe den beslutning, der forekommer Jer rigtigt.

Vil I blot lære os lidt bedre at kende, kan I altid følge os på LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt fra MOVEFORCE.

Share