Kontor flytning Moveforce

Kontorflytning er vores kerne-kompetence.

Kontorflytning er vores kerne-kompetence. Med udgangspunkt i en komplet tidslinje planlægger og eksekverer vi din kontorflytning ned til mindste detalje. Hvert trin og hver underleverandør er orkestreret og koordineret med mest mulig hensyn til jeres ønsker.

Det betyder, at I får en rolig og effektiv flytning, der giver ro hos medarbejderne og ikke skaber unødigt driftstab for virksomheden. Udover at stå for fysiske flytninger, så er en anden central del af vores forretning også isoleret at rådgive, registrere, tilpasse eller optimere kontorfaciliteter. Vi hjælper med alle opgaver indenfor Office Management.

Kontorflytning. Effektivt, præcist & hurtigt.

Hos MOVEFORCE arbejder vi ud fra vores eget analyse- og planlægningsværktøj, som giver os mulighed for blandt andet at gennemføre meget store operationer over en weekend. Det betyder, at I kan arbejde som i plejer fredag, gå på weekend og mandag kan alle møde ind til fuldt funktionsdygtige arbejdspladser – blot på en ny adresse.

Vores team har mange års erfaring med selv meget omfattende kontorflytninger. Derfor kan vi garantere et erfarent team, der med respekt for kundens inventar og værdier lever sig ind i opgaven. Vi stiller op med skolede medarbejdere, med ordnede forhold, højt humør, rene strafattester og de fornødne værktøjer, der skal til at for løse opgaven effektivt og til tiden.

Kontakt os for en uforpligtende gennemgang

MOVEFORCE stiller altid op til en overordnet rådgivning eller en gennemgang af jeres flytning – uden forpligtelser. Derefter kan I træffe den beslutning, der forekommer Jer rigtig.

Vil I blot lære os lidt bedre at kende, kan I altid følge os på LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt fra MOVEFORCE.

Share